Wednesday, January 23, 2013

monthly checkup

salam..
hari ni monthly check up utk little hannah.check up untuk 8 bulan.saya buat check up di KKIA AU2.pergi ambil nombor giliran and then keluar hantar si abang ke tadika.ok sampai sana saya kena marah sebab no giliran dah cecah no 8 sedangkan saya giliran ke-2.malas gaduh terus minta maaf kat makcik nurse.dalam hati  'hamboi,selama ni aku g awal pukul 8.30 baru ko panggil kan'.


situasi sebenar masa menunggu..sangat boring ye sebab xde apa.tengok kiri kanan depan belakang semua orang mengandung,mak budak bawak anak untuk check up.ye la nama pun klinik ibu dan anak apa yang ko harapkan labu.














introducing uolss..my lil princess hannah.ni la permata hati baru menambah cinta hati sedia ada.8months young and now dia dah 6.9kg.still fully breastfeed (proud of me :-))ramai cakap dia copycat muka si abang but kulit tak secerah abang la.dah pandai tunjuk taring if nak sesuatu tak dapat.gigit remote control,gigit muka abang n papa.

this is abang.dah tadika KEMAS ye(mama pun dulu tadika KEMAS juga nookkkss).Syukur sebab dah 2 minggu ke tadika boleh baca doa makan.malam pula ke kelas Iqra'.still anak yang manja dan dalam proses menerima dan berkongsi barang dengan adik.
thats all for today..