Thursday, July 16, 2009

lubuk manggis..

salam n Bismillah....
ahad lepas kami g picnic kt lubuk manggis,hulu langat.mmg tempat nie tempat 'fevret' kami berpicnic la.mcm xde tmpat lainfamily mak usu aku join gak.memandangkan aku nie ada 'pykt M',jd mak usu n mak ngah terpaksa le hempas pulas masak utk isi perut masa mandi manda.
best haziq mandi.walau tgh selsema,tp xpe,mmg anakku nie "hantu" air le.
dok dlm pelampung pn best gak.mula la en. suami tolak tempat dlam sketala paras pinggang je pn

dgn en.suami tercinta.fuyohh...best amat le anakku mandi.nasib xteruk balik selsema tue.

on the way balik singgah ampang saujana tgk pemandangan kl.tue bapak saudara pupu haziq(korang paham ke term nie ha) cik adm n cik adib.kak mimie,jgn le ckp saya maintain slem,badan saya naik dah weh...

sekian n3 geli-geli kali nie...

4 comments:

Hayatie said...

wah...memiknikk...tak ajak..alang2 leh ku rempit dari kajang ni..tak jauh dah tu..hihi..gurau2 jer

Mama Shinta Musraika said...

salam..

wah.. bestnya mandi sungai! kalau shinta jgn harap lah dpt keizinan dari hubbyku untuk berendam macam tu :(

tie.. tang mana yg naik tu? takde pong.....

miela77 said...

amboi haziq...x sejuk ke?...lama x g sini...baru menjelajah balik...meh join my giveaway.

btw iela nak minta tolong vote Contest Rumahku Syurgaku...

Just taip saya vote 4 di http://mamadanish78.blogspot.com/2009/07/vote-contest-rumahku-syurgaku.html

tu je...maaf..raih undi la pulak..huhuhu

luvhaziq said...

tha,
lain kali ku calling2 mu,boleh kita rempit together2.
kak mimie,
ikut hati saya mmg xbg haziq mandi,maklum ler otak sains sket,tkut segala mcm bakteria dlm air,tp en. suami yg beria2,tpaksa benarkan.
miela,nnti ku vote,insyaallah..