Wednesday, July 8, 2009

susahnye....

salam n Bismillah...
aku pn xtau le nk letak tajuk ape kt n3 merapu aku nie agaknya otakku dh kering kot.skang nie susah amat utk aku taip keyboard utk update blog,terjah blog mmber lain,masuk forum...alahai gelap gulita rasanya hidup nie sebentar.kisahnya camni....

-kt office ku segala laman web,blog ke,apa kebenda yg ada gambar,video @ seantero dengannya telah diblok dgn jayanya oleh budak2 it.mmg hampeh tahap monyet hutan betul diorang nie.(sorry terkasar bahasa,raya nnti aku mtk maaf dgn depa.
-ku sibuk sgt skang nie sejak tukar kt lab antibodi.kerja balik lambat je,dh tue plak kerja tempat aku kena perah otak pikir apa benda antibodi dlm darah.nyesal gak la tukar lab nie,tp demi nk sambung belajar terpaksa...hu..hu..hu..
-ari cuti plak aku cover oncall lab crossmatch plak.en. suami asyik jer merungut aku xder masa utk hero kami.apa dayaku...
-bila blk keja malam2 nk buka internet rasa malas tahap gaban woo...dh le penat badan bekerja,dh tue nk layan hero aku lagi.sian rasanya bila buka je pintu,dia terpa mintak dukung.sedih aku..

aku pn xtau le bila ler aku boleh dok diam2 kt umah,jaga anak n en suami jer.bestnya la klau aku nie WAHM..tp bila n apa bisnes aku nk buat.(dlm hati,ye ker nk tinggal kerja skang yg mmg d dulu aku minat)..
so mintak mahap le kengkawan espc. kak nonnie n kak mimie sbb byk sgt hutang tag xberbayar.ada masa tie bayar k..
lg satu,jgn le anggap ku meyepi dr forum sbb aku dh xberminat cuma masa jer xmengizinkan...jgn lupakan aku k...


3 comments:

asmaa said...

nanti ambik award kat blog saya yer !!

Hayatie said...

wahh..bz betul mu yer

nonnie78 said...

salam.

tie, akak no hal punyo... kita ni jenis bekerja memang sibuk memanjang. jangankan masa untuk orang lain, untuk diri sndiri pun kengkadang tak de.