Wednesday, August 19, 2009

fasting season preparation...

salam n Bismillah...

gembira ttp sedikit kecut perut bila kenangkan puasa yg bakal menjelma.bukan apa,aku dk memikir le takut2 susu xsemewah skarang walaupn sekarang nie cukup2 makan je sebenarnya.sebagai persediaan,aku pn ajak le en. suami ke susuibu kt bangi en.suami aku dh paham benar perangai aku,aktiviti keringkan poket le tu
ku beli ler melilea organic soya drink n lilithapothecary(herbal formulation for mind n body).ku try melilea nie...nyum..nyumm sedap..herbal nie plak rendam dlm air selama 5mnit@> n minum.setakat nie production susu aku tambah skit je la ingatkan nk penuh fridge stok susu aku tp Alhamdullilah syukur ada gak.tggu le plak resultnya bulan posa nie

geli2 tangkap gambar depan susuibu.

nie plak n3 xder kena mengena dgn tajuk di atas.16/08 sempena besday abah aku,aku hilangkan sedih xdapat balik kg celebrate dgn ronda2.makngah je balik utk majlis kecil besday abah aku,aku xdapat nk balik memandangkan kedah tue jauh,makngah pn balik naik bas je.kami ronda2 sampai pantai morib ronda2?kalau dh sampai morib bkn ronda dh tue nie sesi aku yg mmg suka possing.lepas pekena ikan bakar,kami balik le kl oh en. suami,aku dh xmao ronda lg kalau sampai jauh gini kita pergi

nie plak gambar masa hari susu ibu.lambat update sbb sibuk.haziq menang pertandingan merangkak.dapat le nursing cover dr maryaa.bk lg gambarnya tp modem ku lembab,so xmo le upload gambar byk2,buang masa je aku tunggu.
sekian ler n3 kali nie,bt rakan2 blogger,selamat menyambut bulan Ramadhan al-mubarak.bersihkan hati semperna bulan mulia nie...salam ramadhan dr kami sekeluarga..

2 comments:

Hayatie said...

uwa..ku pun dah lama aim nak beli melilea soy tu la..ermm ni nak kena rempit ke bangi ni..huhu

luvhaziq said...

hayatie,
rempit jgn xrempit, lpeas nie mu perah boleh le bt stok byk2