Monday, February 8, 2010

jalan2 at wangsa walk

salam n Bismillah...
ari ahad lpas oncall en.suami ajak saya ke wangsa walk mall main bowling wit his friends.mula2 malas nk layan sbb saya dh bosan ke situ eksyen skit sbb dekat dgn umah tp bila en.suami ckp nk tjk skill main bowling yg kunun2 best saya pn ikut je la....

haziq dgn gaya professional bowler...mmg suka benar dia main dgn bola bowling.nk angkat xleh,jd golek2 je la.

dan lama rasanya xmelaram dgn RS since haziq dh berjalan nie.bkn apa,dia xmo saya ulit2 dia lg bila dlm RS oo..mama kan sayang kamu.tp nie saya terpaksa sbb dia xnak dok diam.abih semua lane dia bt lawatan smbil tjk aksi2 ke'hero'an dia tu.

rentetan peristiwa g tgk adnan sempit,inilah hasilnya...naik motor smbil bt muka serius sebenarnya dia mengantuk amat..

1 comment:

imz said...

ooo...main boling ek..aku hari tu masa g sana...anak aku belasah main kt tempat game sebelah..dekat rm10 abis kt dia...dekat2 plak tu tempat game tu...tak leh nak elak