Sunday, November 27, 2011

lagi-lagi botol air...??

salam....
hari ni saya macam penganalisa novel pula.novel kanak-kanak ini adalah buah tangan sulung pn nora herni,salah seorang teman rapat saya dalam dunia susuibu.saya dah pun membacanya dan telah selamat dipos ke kedah untuk bacaan anak buah saya pula.menarik juga ceritanya,berkisarkan tentang budak perempuan bernama iman mawaddah(semperna nama anak sulung beliau) yang sangat obses mengumpul botol air.kalau nak tahu lebih lanjut,dapatkannya di pasaran.memang recommended ok...

ni pula kisah asyraaf haziq yang mamanya pula suka kumpul botol air.untuk anak juga kan.hehe~setakat ni yang diguna ialah 11 botol,untuk botol air dalam peti sejuk,untuk dibawa ke rumah baby sitter n bawa jalan2.

tapi yang paling disayangi oleh haziq of course la karakter kesukaannya cars.memang inilah yang kerap diulang pakai.after this kita beli lagi.hehe~

4 comments:

Nong Andy said...

banyaknya koleksi botol air HaziQ!

oh.. herni buat cerita budah! Wow..... mana nak dpt ah? mesti sokong ni..

luvhaziq said...

beli online pun boleh.masuk laman web PTS publication..

noraherni said...

Wah ada review rupa-rupanya di sini! *wink ^__________^ Terima kasih Tie! 'I lap you so strong'lah! Hohoho! Insya-Allah, buku seterusnya sudah masuk barisan, 'Penutup Botol Iman'.

p/s: Tak sangka Haziq pun banyak koleksi botol air! Wow!

Anonymous said...

hi!! nak tanya, where did you buy cars botol tu? dah lama sgt cari tapi tak jumpa. hope to get feedback from you very soon. reply me at ieraa.97@gmail.com please? thank uu