Saturday, December 12, 2009

jom layan...

salam n Bismillah.....

dah lama rasanya xhapdet blog.dh naik sawang dah pn.ari ni akhirnya aku hapdet jgk.tp cerita lama2 jer....jom layan....

nie fisrt time en suami berjaya pujuk haziq pakai cap.anak teruna aku nie mmg xsuka pakai apa2 pn kt kepala dia hatta songkok.en suami plak mmg pandai pujuk haziq utk bergambar.kerja nie dilakukan mereka waktu aku oncall.aku balik je terus en suami tjk gambar nie....i luv....

gambar nie plak waktu balik kg raya haji lepas.nie le kerja haziq dgn sepupunya zara.mmg asyik merempit je la 2org nie ptg2 kt laman umah mak aku.aku beli motor kapcai nie kt kg sbb anak aku dk berebut basikal zara mcm itu harta mama dia punya

nie plak kerja en suami yg nak sgt haziq main air kt jusco au2.mmg dh lama dia pujuk aku benarkan haziq main air sbb tiap ptg dia bwk haziq kt situ.aku plak xbenarkan dgn alasan mcm kampung benar xpernah nmpak air pancut n the best reason aku bg air kt situ dicemari bakteria pseudomonas.aahakss....en suami aku bkn tau apa kebendanya tue sbb aku je belajar mikrob.tp naluri keibuan aku nie tersentuh gak bila haziq meronta2 nk turun main.k la,mama bagi gak.tp sekejap je.seploh minit lpas tue aku berkejar ke toilet dlm au2 bilas badan anak aku.mujur gak rumah aku tepi tue je,jd cepat2 kami balik...

3 comments:

cintaKusayangMu said...

Ya Allah..haziq dok main ait ngn CD..sabar je la...klu ku pn agknye bila darwishes dh meronta cmtu..mau ku naik hantu...ku biorkn je dia ngn daddy dia je nnt kang..xlarat ku nk layan dorg main air kt tgh2 tu plak...sabar tul mu ni...

imz said...

amboi...sakan tol..aku rasa kalu anak aku pun tergedik-gedik mengelupur nk main air cmtu...

luvhaziq said...

qis...
ala,budak2 layan jer...

imah..
nnti aku p umah hang sediakan swimming pool k