Friday, March 20, 2009

and the winner is.....



salam...
nie ler award kak nonnie bg kt aku.bangga giler sbb ni 1st time dpt(kembang kuncup hidungku)anyway tq kak nonnie.

aku xberapa pandai nk panjangkan awrd aku kt mmber2 lain.anyway aku nk bg kak nonnie dlu sbagai teman ketawa besor n luasku.pendesak utama aku berblogging ni(pendesak????)kak nonnie,nnti ajar tie camne nk buat ye

2 comments:

Hayatie said...

akhirnya ku jejaki jua..keh keh! Tahniah dah dapat award tuh!Jgn lupa letak ler shoutbox senang ku nak meroyan pula kat situ!hihi

nonnie78 said...

tahniah! tahniah! hari graduation tu pakai topi ijazah tak? hahahhah?? teman gelak besau katanya tie oii.. nanti ko.. kita jumpa lagi nanti kita gamatkan dunia ni ye dengan gelak kita tu! panjangkan award? laa.. kan dah ada rules tu. namakan je 10 orang yang tie nak bagi award ni pastu terjah je blog dorg tu tinggal msg. kat entri ke, kat shoutbox ke.. nanti dorang masuklah blog tie. thanks sbb pulang balik award kat akak. akak bangga tau!!!