Monday, March 9, 2009

moment indah bf asyraaf haziq

ari nie genap 7bln 1mggu 5ari aku bf haziq.aku bsyukur sgt2 pd Allah kerana diberi peluang indah ini.haziq mmg suka mnm susu mama dia nie.bila blk keja jer merengek2 nk 'nenen'.msk 6bln ari tue ajar solid food pd dia.nk jgk mkn 2-3 mulut.tp sebelum mkn nk 'nenen',after mkn pn 'nenen' jgk la.aku xkisah biar org nk ckp haziq xlalu mkn sbb aku xkenalkn solid food awal2 lg.aku mama dia,jd aku tau n nak apa tbaik jer utk dia.hubby pn xkisah haziq nk mkn byk@x.yg dia kisah klau anak dia xnak hisap susu mama dia byk2.mula la susah hati.klau g shopping complex mmg aku akan byk kali btandang ke nursing room sbb hubby takut anak dia lapar.hubby bangga bila bgtau teman2 yg anak dia exclussive bf until 6months n mama haziq kna bagi selagi haziq nk.itu hak haziq katanya.aku bangga dpt hubby yg mmg fully support aku bf.blk kg pn ibu aku tmpang bangga bcerita dgn kwn2 dia yg cucu dia ni fully bf walau mama dia keja(aku tmpang kembang hidung le).aku akan teruskan bf haziq selama mgkn sbb aku nk haziq dpt apa tbaik utk dia...
haziq...kalau satu hari nnti haziq baca coretan mama ni,haziq mengertilah yg mama n papa mmg cuba berikan segala yg terbaik utk haziq.mama halalkan stiap titik susu mama msk dlm perut haziq.cuma mama mtk haziq jadilah anak yg soleh n sentiasa ingat pd kami berdua..

1 comment:

Shinta Musraika said...

jelesnya awk exclusive bf smpai 6 bulan. shinta plak, bila sy start masuk keja dah cmpur FM. time tu takde ilmu lagik. mujur masuk Susuibu.com baru dpt ilmu & dekat 5 bln shinta kembali fully BM.. nyesal tak sudah sebab shinta x fully 6 bulan pertama tu :(