Sunday, March 29, 2009

haziq n cd's


ari sbtu mlm ku,hubby n haziq g umah kak sue (diyaluna)utk ambik cd.kami ke sana lps antar mak ngah kt jln duta(blk kg je mak ngah nie).punya ler nk cari sendiri umah kak sue smpai tah mana2 kami tsesat.tasik permaisuri yg xmsk dlm google map kami pn kami terjah.punya la jauh larinya sdgkan umah kak sue kt taman wangsa cheras,bt 9.nie kes aku xnak sms kak sue(hubby kata aku degil).konon nk cari sendiri ler.last2 kena call gak ler.smpai kak umah kak sue dh lewat gak la(tq kak sue sbb sudi melayan kami).aku terbeli ler 11 helai cd sbb aku mmg nk fully cd kan haziq.tp ku beli yg button+2 inserts.


yg nie plak yg wording nyer.cute kan.mmg naik rambang mata mlihat cd kt umah kak sue,byk sgt2.klau la aku ada cd sebanyak tue,akan ku buka gak kedai online.mgkin cd tue aku bg nama tietots plak(sesuwei ker,ada hati gak aku nie...)

nie ler cd yg telah selesai proses cucian.so skang nie haziq ada 12 cd+23inserts.akan ku tambah lg jika ada rezeki(xnak susahkan mak ngah mmbasuh cd haziq nie).semoga aku akan berjaya cdkan haziq..go go green....

7 comments:

Hayatie said...

wahh..bestnya kan tengok CD-cd itu..mcm kenal jer gaya penyusunan cd dlm gambar tu.ekekek!

nonnie78 said...

geram..geram..geram..... bukan geram nga tie n haziq tp geram kat cd yang pandai beratur membuat bulatan tu.. sonoklah mak ngah nya tak payah basuh ari2 kan... ibu Manja sekarang ni kenalah basuh ari2 sbb mama belum mampu beli cd sekali banyakkkkkk macam tu. takpe, sikit2 lama2 jadi banyakkkkk.. tahniah tie kerana telah menjadi seorang lagi penyelamat dunia. GO GREEN!!!!!

zue_zf said...

ku tak mmpu untuk memilikinyer.......lagipun ku nie pemalas nak mmbasuhnyer......(walaupun ader maid di rumahhhhhhh.
yg sbnrnyer aku x der lg anak yg kecik hi..hi..hi..dah bsr2 blaka...

akma said...

hp bercd ye dear
hope dpt la fully cd ku doakan
best tengok cd yg tergantung tu
nanti share ye view psal cd ne bebehh

luvhaziq said...

tq akma.mu pn share le dgn ku.mu lg otai rasanye

akma said...

otai ke
mana ade nya
happy bercd ye

mamaDhea said...

salam ziarah dari saya..

wahh.. byknyerrrrr cd.. happy CDing! ;)