Tuesday, March 24, 2009

penatnya...

sandal comel utk haziq


mydear walker 2 in 1


nuby non-spill cup


posing dlu kt al-ikhsan



makan kt low yatt


penatnya g shopping ari ahad tue.mula2 kami ke plaza low yatt.sgkut jammed kt situ smpai sejam.mujur haziq tidor lena je.sll dia meragam klau kereta berhenti.smpi jer kmi ronda2 kt situ,cari digital camera for hubby.lepas dpt jer kmi mkn kt food court kt dlm plaza tue.lpas mkn kmi ke baby jaya kt ampang waterfront plak.kt situ aku cari walker tuk haziq.tp sbb terlalu berkenan dgn non spill-up cup nuby aku pn 'terbeli jgk walau xder dlm shopping list aku'.hubby tpaksa ikutkan jer.utk anak dia xper...on the way blk ke rumah singgah plak al-ikhsan ampang.mmg nk beli sandal tuk haziq.hasilnya dpt ler sandal yg comel sgt(bg aku ler).nie jer sandal yg ada saiz plg kecil.
blk jer hubby sibuk dk pasang walker.walker nie nnti blh buat push car jgk.2 in 1 la,xrugi gak beli.habis pasang letak jer haziq dlm tue.rambang mata dia pilih mainan atas walker tue.punya la suka main smpai pkl 12 mlm bru ngantuk..

4 comments:

Shinta Musraika said...

wah.. cutenye baby walker tu! brape harge? macam penah nampak sumwhere kat blogger ni jual online gak. kat K.K ni kena round the world pun blum tentu jumpe hehehe! ada kut kat 1 borneo tapi jauhlah nak pegi.. apalah ku melalut ni luvhaziq hehehe!

luvhaziq said...

kak mimie,harga tue blh check kt babyjaya.com yer

nonnie78 said...

bukan ke boleh beli online je cik mimie oiiii... kat secondbargain kekadang banyak gak tau.

eh, ni blog dah tie lah.. hahahah.. maaf ye tuan tanah.. tie, akak berkenan lak ngan sandal si haziq tu. cantiklah. nak belikan manja tapi manja lum masuk walker pun lagi..

luvhaziq said...

akak,sandal tue kt al ikhsan k.mcm2 warna ader....harga dia pn reasonable