Wednesday, March 25, 2009

sedih part 2...

hilang geram+skt ati haziq senyum bila aku blk kerja(abaikan umah aku yg simple n selerak tue)

geram n sedihnya alu ari nie.msa lunch hubby ambik ingat nk g bank n g mkn sama2.masa g bank tjadila perkara menyayatkan hati aku nie.kad atm aku ilang.hubby tlg kuarkan duit aku masa kt atm,tp sistem off-line.sudahnya dia terlupa nk ambik kad atm aku.bila kami g tgk lk kad tue dh hilang.menggelabah la aku.... mana taknya duit simpanan aku dlm tue(hubby ku tudm jd tiap2 blan aku dpt potongan belanja isteri,jd aku simpan ler skit2).menangis2 aku kt situ.hubby bt muka relaks sbb xmau aku ngamuk2 kt situ.aku blk kt pdn,aku mtk tlg mmberku kak ann utk call sedara dia yg kja kt bank rakyat utk cancelkan kad aku(tq kak an,jasa baikmu xku lupa)kmi pegi bank rakyat kt klcc nk bt kad baru tp sistem still off-line.bengang2...apalah malang nasibku.aku mandi pg td tp lupa baca doa kuar rumah ler...
mlm nie aku nk g shopping kt c4 utk hilangkan skt ati aku.baru dpt gaji nih...nk bwk haziq dgn makngah melayan rasa tension aku..
haziq,nasib baik mama balik haziq bt muka manja2 kt mama.hilang geram n skt ati mama.muah muah sayang

6 comments:

Shinta Musraika said...

sabar.. tapi memang panik la kan kalau kena mcm tu.. ingat tu ujian.

dah boleh shoppingkan bila dpt replacement atm card :)

Shinta Musraika said...

lupa la nak kasitau.. petang ni akak gi kedai tu ya! kemarin akak o.t smpai jam 7pm tak le sempat gi kedai cd tu..

akak sms nanti ptg k!

nonnie78 said...

sabar ye tie. tiap kejadian itu mesti ada hikmahnya. kalau tie dpt keluarkan duit tu mesti nanti tie belanja banyak dari biasa, kan? jadinya simpanan tu selamat untuk kegunaan masa depan.

p/s: ok tak ayat akak? hahahahha

luvhaziq said...

trimas kak mimie n kak nonnie.kad bru dh dpt.sopping jom...

nonnie78 said...

aduh adik ku.. ada ati lagi tu nak sopping... rentikan lah... beli mana yg perlu je ye, yg bakinya simpan untuk kegunaan haziq nanti. kan ari tu kata nak blaja kat Oxford? ke, akak salah dengar ek?? huhuhuhu...

luvhaziq said...

ahakss...kak nonnie...ku xdpt lari dr kegilaan ku bersopping...akan ku simpan duit lps nie atas nasihatmu itu