Sunday, March 22, 2009

shopping???

td petang lpas oncall aku gi sogo dgn hubby+haziq+makngah.aku nk cari sandal bt haziq tp xder yg lawa.sudahnya ku blk dgn beg shopping berisi bbrapa helai baju haziq.aku jd sedikit pelik,nape hujung2 bln nie aku mengkayakan tokei sogo tue yek????
mungkin ker jgk aku shopping sbb nk luahkan frust aku yg xdpt collect cd lunatots esok...hua... cd ku xdpt lg.ari rabu bru dpt(sila ke lunatots.com utk tau ceritanya).xper la,aku dh order 10 keping,nnti dpt kt yer.
aku jgk sibuk mengorder ringsling terbaru dr myindulgenze. xtau la sapa nk ngendong haziq(hubby geleng kepala bila ku bgtau ku nk beli benda nie,katanya nnti nie jd kerja dia la...
esok aku nk teruskan aktiviti sdkit mereng dihujung2 bulan saat aku tgh sesak dgn mencari walker n sandal utk haziq n digital camera tuk hubby(mampukah aku)

4 comments:

nonnie78 said...

salam tie.. amboi.. order cd sampai 10 keping tu.. mau ribu-riban!!! hahahah.. akak lum mampu beli sekali banyak. kena beli satu-satu dulu. tapi stakat ni dh ada 6 cds walaupun 3 tu yang cekai nya. si kakak no 3 yang pakai, letakkan napkin. sok lusa bila mamanya dah kaya raya ala-ala qarun, mamanya borong suma cd dari auntie sue ngan auntie liza. nak challenge mama haziq.. huhuhuh... gurau ek!

luvhaziq said...

kak nonnie,puas ber oncall nk beli tue.ponat gak le bila pikir,tp demi kebaikan haziq,saya usahakan gak la.anyway saya ada order gak dgn kak shinta_mum cd yg murah tue

nonnie78 said...

untuk anak apa saja kita ni sanggup buat, tie. semua ibu mau yang terbaik kan utk anaknya.. tp keje keje gak tie, kesihatan kena jaga tau..

luvhaziq said...

kak nonnie...
saya terpaksa...hua....