Sunday, April 5, 2009

bw@bangsar

salam nBismillah....

semalam aku,hubby,haziq n makngah(kakakku) g bangsar village utk bumps n mums weekend.aku call herni-_hpa xangkat so aku buat2 pandai ler cari tmpat tue.sudahnya aku sesat smpai bangsar south village(janji ada village)pelik gak aku bila tgk tmpat tue lain mcm jer.rupanya showroom jer.hubby soh aku call makngah aku yg dk bangsar n tanya tmpatnya.aku smpai kt situ pkl 4dah.ade la lg org yg dk bg ceramah tp aku xjoin.

dk sibuk berposing dgn haziq,aku terlihat seorang hamba Allah nie...sape lg herni n family ler...yes..jmpa gak kawan aku nie.kami berposing dlu la.tq hubby yg xpenat2 snap gambo kami nie

then herni bwk aku n sorang lg kwn baru kami,liza dr s.alam g bw gath kt coffeebean kt gf.maka bgambar la aku dgn founder babywearing.com,jess.aku tgkap gmbar dgn sorang lg forumer aktif kt bw.dia nie dr tp lupa lak nama dia.(herni,aku lupa lak nama dr nie)

lepas tue kami g mkn kt nasi lemak antarabangsa,dpn bangsar village jer.saje je nk beramass mesra dgn family herni.(tq herni sbb ko sudi merapu dgn aku)

nie ler herni n family,herni,hubby ku tgkap gmbar yg xshun ler...aku buka blk hampeh btl.nnti klau kita g mkn lg aku tgkap gmbarmu yg chomel tue ye.
nota tingkap
tq pd hubby kami b2 yg sudi le layan kami nk ke mana pn pergi,makngah(kakakku) yg setia ikut aku,haziq n iman yg xbuat perangai wktu mummy sok sek sok sek(aku mewakili dirimu herni bt ucapan)

8 comments:

Hayatie said...

wahh..gambar kamu2 jer..ku menantikan gambar2 sling/pouch yang ganazz2 disitu..ekekke!

luvhaziq said...

ku rasa ku lbih jelita dr ring sling/pouch itu...

Shinta Musraika said...

Salam.

jalan2 di hujung minggu. best wo... ku pula lupa ambik gambo kemarin..

nonnie78 said...

salam.

tie, napa tak bitau? akak nak join!!! len kali ajak ek? kalau free akak ikut serta beramas mesra..

luvhaziq said...

kak nonnie...alamak sorry ye.xdirancang sgt pn.nnti kita jumpa yek..

Shais said...

salam tie,

tak sempat nak berjumpa, akak dah balik dulu.

luvhaziq said...

kak shada,saya pn lewat dh smpai.bila herni call akak dh smpai umah dh

Anonymous said...

dr hanim