Tuesday, April 21, 2009

lagi lagi tag....

salam n Bismillah...
tag luar kawalan nie diperolehi dr herni.tima kasih sbb hang bg kerja sekolah kt aku ye...
ku menjawab ikut bahasa lidahku supaya xterseliuh lidahku ini

1. If you can be an animal, what will u be? Why
xmo la jd binatang.mak abahku manusia camne anak jd binatang lak.marah plak depa nnti.tp ku jwb nk sodapkan hati org tanya nie k,ku nk jd beruang koala bkn sbb lembab k tp dk je xbuat kerja n tidor je...ku suke


2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
dh tntu ku xkeja dh.ku melancong,shopping,mcm2 lg le tp mungkin dgn family aku je le,bkn aper xnak tambahkan dosa aku robbed bank!ku..kui..boleh ke camtu

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
xbleh le ku sorang je mesti dgn hubby n haziq,wooo..mana blh tggal beb.ku nk ke jepun kot sbb ku suka budaya hidup diaorang yg rajin kerja sedangkan aku tak..

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
ku nk mkn buah tin dgn air zam-zam le kot...ku suka buah tin kering...

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
xbaik bunuh org...dh le td rompak bank nk bunuh org plak..tp jawapan standard Israel le.tue pn klau bleh le

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
24 hours a day is better than live more than 100years.hidup lama2 dh le amal xseberapa dosa plak jd byk..

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
aiyooo,mr hafizh disebelah menjelingku tajam...
-dgn Dr Mahathir kot sbb until now aku masih dk mengkaji pemikiran dia mmbangunkan negara.lgpn dia bgnkan tempat lahir aku,Jitra dgn pesatnya...ku bangga jd org Jitra.
(hubby,klau ma g date dgn dia mesti ikut kan,awak pn suka dia)

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
keberanian utk lakukan sesuatu.bkn le selama nie aku xberani,mmg terlebih berani la,tp mesti ada org kt belakang yg kena sokong aku bru berani tue ada...pelik kan

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
7..byk tue...ku nk le tag mmber2 aku nie sbb nk jgak tau jwpan diaorang.penin kah kalian mcm ku yg mmg sntiasa penin..ho..ho..

-hayatie klau mu ader masa jwap ye
-amyatie kalu mu xder legging nk jual beli luang2kan masa ye
-kak nonnie sbb saya rasa jwpan akak jujur xmerapu cam saya
-kak mimie shinta_mum sbb ku rasa nk tag dia
-kak zue zf sbb ku tau jwapan dia ngarut gak
-akmaalias sbb ku nk dia update blog dia
-ain sbb ku nk dia letak benda lain dlm blog selain gambar dina dia tue...

kalian jgn marah ye...

2 comments:

nonnie78 said...

salam..

wow.. akak suka kena tag ni.. esok ye akak buat time bos gi meeting..

Shinta Musraika said...

salam..

tie.. tag mu udah ku jawab ya! tada utang dah ya..