Friday, April 17, 2009

tension....

salam n Bismillah...
2-3 ari nie aku jd malas nk menhapdet blog,nk jengah blog mmber2 blogger lain,nktinggalkan komen yg bernas(perasannya aku),menjenguk forum si yg hampir setiap ari disinggah,segalanya...
nk kta penat xjgak sbb aku lakukan kerja paling mudah,pantau stok darah je,tp tue pn aku rasa malas tahap kritikal.
nk kata menjahit xjgak sbb aku hanya jd pegawai pemantau hasil kerja makngah.ku beli kain ku biar je makngah bt semua.
nk kta pening pikirkan hal nk pindah umah xjgk sbb bkn aku nk kemas2 barang pn,hubby dh set ngan kwn2 dia utk angkat barang,lgpn apa sangat le umah ciput ku ni nie ada.
nk kata sbb broadband aku yg semenjak 2menjak nie bertukar sekejap2 jd berukband xjgk sbb time ok aku xjgk nk buat.
nk kata aku period xjgk sbb bab nie mmg xder kena mengena ttg kemerapuan aku yg setiap masa mmbuatkan geng tmpat keja ketawa xhenti2.
lalu,ku dgn ringan tangan n mulut tanya hubby...jawapan nya aku dihinggapi penyakit....

MALAS TAHAP GABAN


6 comments:

Hayatie said...

hoho..jgn dekat2 dgn ku nnti jangkit penyakit tu...huhuhu

zue_zf said...

haper lah ku tie nihhhhhhhh
nak jadi aper lah mama kepada haziq nihhhhhhhhh

ILA said...

ku ingat malas tahap cipan..tahap gaban kira dah bahaya ni...hahahaha

luvhaziq said...

hayatie...
ku rasa sket ari lg mu kena gak ler!
kak zue...
ptt kak zue ckp apa nk jd ape la kt haziq sbb kemalasan mamanya nie.mujur xdpt sommersault berpusing papa n tumbukan padu maut mak ngah jer lg...
ila..
mmg kemalasan ku sdikit kronik.ada ubat dak..

nonnie78 said...

salam tie..

akak pun kekadang dpt penyakit ni. time tu jangan kata nak hupdate blog, singgah blog, layan blog.. kalau leh keje pun malas nak buat.. time tu jugalah bos bg surat menimbun-nimbun macam esok lusa je akak nak berenti kerja... hahaha.. sakit M tak de ubat, dik. tambah darah kat lab ko tu pun belum tentu baik sakitnya tu..

Shinta Musraika said...

monday yg membuatku terkena jangkitan penyakit M****

keja x siap2 aduhai..