Tuesday, April 7, 2009

teka teki...

salam n Bismillah...

apakah benda ini....
nie la hobi terbaru aku,kumpul benda magnet yg pelekat kt fridge tue.benda nie aku beli sbb aku minat sgt n tau x benda nie boleh gerak2(gedik2 la).haziq suka sgt2 bila tgk benda nie tergedik2 bila kena sentuh.petang blk kerja jer kna dkung n ngadap fridge tue bg dia pegang2.
aku rasa berpekdah gak la hobi aku nie sbb aku dpt ajar anak aku kenal animal....
nota lantai
-actually xtau nk post aper sebenarnya tue aku letak benda nie...
-nk bterima kasih pd puan rozi,scientific officer tmpat kerja aku yg bg 2'biji'benda kt ats tue.dia blk dr egypt so dia bg ler sbagai kenangan.aku xdpt g,aku tgk piramid kt pintu fridge tue pn jadi la...

16 comments:

Shinta Musraika said...

salam tie..

wah.. cama la kite. akak pon suke kumpul. kat fridge tu dah nak penuh.. kengkawan pon klau gi memana ada gak belikan.. tapi takde la animal. akak punya bentuk carrot, sawi, icecream.. ada plak dr kengkawan, lambang langkawi la.. twin tower KL la. memacam lah.

suke la tgk spiderman tu tie..

Shinta Musraika said...

eh.. bukan spiderman lah. octopus rupanya hahaha..

luvhaziq said...

kak mimie...bg ler alamat akak.akan ku postkan octopus tue utk akak

Shinta Musraika said...

eh...btul ke? so sweet la u tie.. tapi kang kalu kau post kat akak, haziq nak main ape plak?

luvhaziq said...

beli lainla kak oi...bg jer hadiah bt shinta

Shinta Musraika said...

yerker? haha.. hadiah buat shinta ke buat mama shinta kekekeh. mamanya yg suke anaknya yg kena hadiah yer.. bah.. nanti akak sms alamat. tima kacih adiku sayang...

nonnie78 said...

salam tie.

wah wah wah.. korang.. meninggalkan aku di belakang ye. scandal 2 orang ja.. aku ni nak campak kat mana? ku tak kira, pos laju ke rumah ku lebih murah dari ke KK sana tu. hantar octopus ke rumah akak tie!

hahhahahah... rumah ku tak boleh letak suma binatang tu, kejap je dah ilang nanti... kalau korang suka sangat benda cam ni nanti kalau ku ke mana-mana akan ku beli dan kirim pada korang ye..

zue_zf said...

watie k.zue pun rajin beli benda gedik2 tue tp asal beli jer hilang, sbb zahin dok sibuk ambik buat main. Pastu habis patah2 kaki dia....x leh nak berhias lngsung ! tggu dia besar skit baru blh hias rumah kan.....

Shinta Musraika said...

ni yang ku sayang dgn nonnie ni..
bah.. nonnie kalau kau melancong jgn lupa lah magnetik menatang tuh utk ku & tie..

nonnie78 said...

mimie.. harus... ku cuba yee...

My_Aqeelah said...

salam mama haziq;
nak panggil awk ape ye? beli kat mana magnet yg bleh gerak-gerik tu? ku pun minat kumpul gak..nk tau beli kat mane ;)

luvhaziq said...

klau nk awak ckp ler...saya blh tlg belikan.saya postkan

Yatie said...

fridge jenama apa beb? berapa pintu? heheheh

luvhaziq said...

ko nk jual fridge plak ker...

nonnie78 said...

salam tie.. sejak bila ko tukar karier jadi saleswoman ni? hahahhahah!!!!!

herni said...

tie...ku nak cipan 7, tenuk 5 ngan tapir 8~ bila hg boleh post~????!!! wakaka~!!!!